Over ons

Onze werkwijze

Doordat wij met verschillende leveranciers samenwerken kunnen wij u een groot en gevarieerd aanbod van tweedehands vrachtwagens en opleggers aanbieden. Onze jarenlange ervaring maakt onze medewerkers specialisten zijn die u met raad en daad bijstaan bij het aankopen en transporteren van uw vrachtwagen en /of oplegger naar de gevraagde bestemming.

Onze oprichter

Op 18 jarige leeftijd begon Patrick Brouns in bijberoep een zaak in de verkoop van tweedehands personenwagens. Zelfstandige worden was zijn droom. In 1997 startte hij volwaardig als zelfstandige op de Maaseikerbaan in Bree.

In 1999 werd de activiteit uitgebreid met kleine grondwerken. Daarnaast startte hij met het spuiten van zonnebanken, containers en opleggers. Dit laatste kende een snelle groei.

Vanaf het jaar 2000 werden dan ook alle andere activiteiten stopgezet en werden er enkel nog spuitwerken en herstellingen van vrachtwagens en opleggers uitgevoerd. Hier heeft Patrick de wereld van het transport leren kennen. Dit betekende het startschot voor hem voor de aan- en verkoop van trekkers en opleggers.

In 2001 werd de vennootschap ELRO-TRUCKS opgericht, vernoemd naar zijn twee kinderen Eline en Roy. De activiteit verplaatste zich naar de Peerderbaan in Bree.

Door de aanhoudende groei werd in 2003 een vennootschap in Weert opgericht onder de naam B&B Trucks BV.

Beide vennootschappen kenden een snelle en gestadige groei. Deze expansie weerspiegelde zich in de herlocatie van zijn bedrijf enkele jaren later naar de Meeuwerkiezel in Bree.

Na het onverwachte overlijden van Patrick Brouns op 13 november 2012 zet het Team van Elro Trucks samen met Eline en Roy, de kinderen van Patrick, de zaak verder.

De zaak heeft in 2019 de verhuis naar hun huidige locatie gemaakt. Deze is gelegen op het Industrieterrein Kanaal Noord 1636 te Bree.